logo

Продажба на Alfatronix во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Alfatronix со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Alfatronix

1541 PV3S

24/12V Wandler 3/6 A

4223 (DD12-24 168)

Converter 9A/168W - DD12-24

ART.NR. 2035

PV18S конвертор DC 24 / 12V 18 / 21A

ART.NR. 400

PV3I 24 / 12V конвертор, галвански одделно, 3/6 A

ART.NR. 760

PV6I 24 / 12V конвертор изолирани, 6/10 A

DC-DC WANDLER PV3S 24-12V/3A IP53

DC-DC конвертори 24-12 V, 3 A во компактен колото технологија, лесно rüttelund вибрации-доказ, доживотна гаранција.

DD 012-24  072

ДД 012-24072

DDI 24-15 036

Isolated voltage converter 24 VDC to 15 VDC. Input voltage: 19 to 32 Volts. Output Voltage: 15 Volts. Continuous output current: 2.5 Amp. Intermittent output current: 3.5 Amp. Power: 36 Watts. Includes mounting bracket and screw terminals. Dimensions: 89 X 87 X 50 mm.

DDI24-24 168 RU

168W, 7A, galvanisch getrennt

DDI24-24 240

240W, 10A, galvanisch getrennt

PV18S

24 / 12V DC 18 / 21A

PV3S 1541

24/12V Wandler 3/6 A

PV6I 24/12V

24/12 VDC, 6 Засилувачи конвертор

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ