logo

Продажба на Alfred Heyd во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Alfred Heyd со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Alfred Heyd

51B0422-036-00

BALL GELENKWELLE / B 422 L6 = 600 mm За продолжување = 200 MMBOHRUNGEN 20 mm, AC 1-2 ИЗРАМНУВАЧ UTULEME UNITESI ICIN

5536200

гумени печати

7079478

прстен Белоу

71W0850-003-00

Универзална заедничка оска бр. 85 Верзија W - невообичаено - L6 = 300 mm, екстракт = 102 mm оска заеднички: Splineshaft страница на RD 20H7 дупчат Профилирани вратило и профилирани ракав појачана

71W0850-003-00 / 25091

Heyd Univarsal Joint Shaft, Heyd Universal Joint Shaft Size 85mm with Needle Bearings, Length Telescoped, Extensibility 102mm, Shaft Joint Reamed on Spindel Side to Dia 20h7, and Other end Dia 16h7, Profile shaft and Profile Sleeve hardened

71W0850-217-00

Универзална заедничка оска бр. 85 Верзија W - невообичаено - L6 = 340 mm, екстракт = 110 mm вратило заеднички од страна на шпонка дупчат на RD 20H7 Профилирани вратило и профилирани ракав појачана

71W0850-217-00 / 47195

Heyd Universal Joint Shaft, Size: 85mm with Needle Bearings, Length Telescoped L6=340mm, Extensibillty 110mm, shaft Joint Reamed on spindle Side to dia 20h7, Profile shaft and Profile Sleeve Hardened

71W0860-00

 Heyd Univarsal Заедничката оска

71W 0850-00

Heyd Univarsal Заедничката оска

AH32-2-25X35-01

Топката заеднички Gr.25 / 35

AH32-2-25X35-02

Топката заеднички Gr.25 / 35

8-834-066-026-44-AM

РЕАКЦИЈА БАР L630

AH32-1H-35X25-02

Топчен зглоб

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ