logo

Продажба на Alif Sensors во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Alif Sensors со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Alif Sensors

AL 20-R

magnetic sensor

AL-34R

SENSOR

AL-39D

AL-39 две жица цврста состојба прекинувач со 1M ПУР кабел

AL-39DF

AL-39 со голема брзина две жица цврста состојба прекинувач со 1M ПУР кабел

AL-39R obsolete, replaced by AL-37R

AL-21 Рид прекинувач со 1M ПУР кабел

AL-39S

AL-39 NPN / прекинувач PNP Автоматско откривање со 1M ПУР кабел

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ