logo

Продажба на Allen Bradley (Rockwell) во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Allen Bradley (Rockwell) со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Allen Bradley (Rockwell)

(13/14 + 21/22)

помошен контакт за pkz (1x настроената + 1x поблиску)

0054052.DOLD

Dold MK7850N.82 / 500 AC / DC12-240V, ЕТ MULTI радио релејни 0,02 s-300H 2 Еднократен Тел додатоци

F117x01 Art.-Nr. 07400015

TESCH итни случаи стоп реле F117x01, 24V AC / DC 3 NO (контакти безбедност), 1 NC (сигнализација за контакт)

07400015

TESCH итни случаи стоп реле F117x01, 24V AC / DC 3 NO (контакти безбедност), 1 NC (сигнализација за контакт)

07500013

TYP F15x03 24VACFNr 07500013 50/60Hz2S 250VAC/6AKom 26360 AC15 DC13

1 2 NC 1326

прекинувач за безбедност

100 S – F-

And further contact

100-B250NB3

(CONTACTOR, IEC,250A, 440V 50HZ / 480V 60HZ)

100-C09D10

9 А 100-C Contactor

100-C09KF10

9 А 100-C Contactor

100-C12KF10

0 100-C Contactor

100-C12KY01

Контактор 5,5KW / 400V, 48V 50 / 60Hz CHE / 8536419099

100-C16 - CAN'T ID.

контактор 110VDC 6A 230VAC 16A

100-C16B10

contactor

100-C16C10

16 A 100-C contactor

100-C16KF10

16 A 100-C Contactor

100-C23C10

Contactor,Coil Voltage: 110V,Frequency: 50Hz, Phase 3,Current: 20A,Series: C,3 Poles with 1NO inbuilt auxiliary contact

100-C23D10

23 А 100-C Contactor              

100-C23DJ10

Magnetic Contactor

100-C23N10

CONTACTORS

100-C30D00

30 A 100-C Contactor        

100-C40UBP -> UNKNOWN MODEL

ELECTRIC CONTACTOR (COIL VOLTAGE 48V, 50HZ)

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ