logo

Продажба на Allen Diesel во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Allen Diesel со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Allen Diesel

P/N 1-06-47-018

JOINT.CHARGE AIR.COOLER ЗА 4012 агрегатот

P/N 6-10-31-007

ЗАЕДНИЧКА ASSY.JACKET.FOR 4012 агрегатот

P/N 6-40-01-083644

O-RING.CHARGE AIR VALVE.FOR 4012 генератор

P/N H0601739140000

ЗАЕДНИЧКА ASSY.PRIMING OIL.FOR 4012 агрегатот

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ