logo

Продажба на Allfett во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Allfett со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Allfett

10 00 06 02

ALL-1, 10 и 25 Тип Пумпа Елемент - Ø6

10.00.00.04

ALL_1 МОДУЛНА СТАКЛО 1,5 литри

10.00.06.02

ALL_1 пумпа ЕЛЕМЕНТ

10.00.HP.01

Рачна пумпа GREASE ALL-HP01

10.24.18.A1

PUMP GREISSAGE MAX.400BARS 2,5-3 CM3

10.24.18.EC

ЕЛЕКТРИЧНА GREASE пумпа MINI

KM1-1 84X30X50

подмачкување вентил

51 00 05 05

висок притисок црево

20 00 20 00

скреперна Тежина

10 0688

Барел покритие / стандард

10 24 TM 02-

LUBMATIC - 24 V DC - Ограничено пумпа

20 24 01 A1

пумпа

10 00 05 02

Сите-1 пумпа елемент

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ