logo

Продажба на Allied Telesis во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Allied Telesis со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Allied Telesis

100BASE - TX

Fast Ethernet Switch

327140 AT-FS750/16-50

Switch hub aui center com 1600 16 ports

4215096 ATI AT-GS950/8-50 8Port

ATI AT-GS950/8POE-50 8Port 10/100/1000TX WebSmart POE Switch 990-002374-50

4215097 ATI AT-GS950/8POE-50 8Port

8 port 10/100/1000TX POE WebSmart switch with 2 SFP bays

524629 (AT-FS708-50)

(ALLIED TEL AT-FS708-50 SWITCH - STANDALONE 8X 10/100 - EXT NETZTEIL - 19" ECO FRIENDLY)

814068

Сојузничките Telesyn AT-8000GS / 24POE-50 Прекинувач Layer 2 префрлување со 24-10 / 100 / 1000Base-T пристаништа плус 4 активни SFP процепи (ненаселени)

814106

Сојузничките Telesyn AT-9000 / 28SP Префрли Layer 2 Прекинувач со 24-SFP влакна (ненаселени) пристаништа плус 4 активни 10/100 / 1000T / SFP Combo пристаништа (ненаселени). ЕКО SWITCH

816318

Сојузничките Telesyn AT-MC101XL Конвертор

816403 (AT-SPLX10)

(Сојузничките Telesis AT-SPLX10 Гарнитура 1000Base-LX Мали Образец 10 километри 1310nm Топла Pluggable swappable)

816418

Сојузничките Telesyn AT-G8LX10 Модул 10 километри LX Gigabit интерфејс конвертор - Hot swappable

816569

Сојузничките Telesyn AT-A47 Модул Ненаселени GBIC модул за 8500, 8600 серија прекинувачи

816825 (AT-8000S/16)

Network switch

830269

Сојузничките Telesys AT-SPLX10 / I 10км 1310nm 1000Base-LX Мала форма Pluggable - Топла swappable - индустриски температура

AT x600-24Ts/XP

AT превключвател - 24 порта - управляван

ALLIED TELESIS AT-X600-24TS-NCB1

NetCover Basic, One Year Support Package 1J

AT 750/16, L-2

Layer 2 managed switch 16x10/100 with 2 gigabit SFP combo ports

AT 810

Center Com Multiport Transceiver

AT 9924T

сојузничките Telesyn

AT- FS724I

Сојузничките Telesyn: MCF106 ST

AT MC102XL

Сојузничките Telesyn AT-MC102XL Конвертор 100TX (RJ-45) да 100FX (SC) Fast Ethernet Media Converter

AT PB-1000

1000 sx да 10-100-1000 Т PoE конвертор

AT –SPSX F7O SM SFP MODULE

AT –SPSX F7O SM SFP MODULE

AT-210TS UTP RJ45

Mini Transceiver

AT-210TS-05D

CentreCom AT-210TS UTP/RJ45 Transceiver Ethernet 10Base-2 Ethernet AUI (MAU), 10 Mbps AUI (DB15) to 10BaseT (MAU) Transceiver, RJ-45-to-AUI Micro Transceiver , AUI (D-Sub 15 pin konnektör) to RJ45

AT-8000GS/24

Layer 2 Managed Gigabit Ethernet Switch

AT-8000GS/24-50

Прекинувач Layer 2 префрлување со 24-10 / 100 / 1000Base-T пристаништа плус 4 активни SFP процепи (ненаселени)

AT-8000S/16-50

16 Port Managed Fast Ethernet Switch with One 10

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ