logo

Продажба на Almo во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Almo со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Almo

ALMO-ET: LF 160

Сечила на вентилаторот за BG 160 SM160M4LLNSRR40W

ALMOMTA160 M4-B5IE2

IE2 SMF 11,00KW 160M4 B5 1470Upm LL NS RR40 PT IE2 три-фаза стандарден мотор

FAN (IMPELLER ) FOR ELEC. MOTOR TYPE: SM160M4LL

for: ALMO " ELECTRIC MOTOR , 14.72 HP , 11KW TYPE: SM160M4LLNSRR40W , 230V, 400-690V,50/60HZ,1470RPM, COS 0.83, CL: F , IP:55, IM: B5

MSF112S4-B14

ASENKRON MOTOR ALMO S.NO:002123122010-1-1 REF:000Q2E100L4C40-LO

TYPE: SM160M4LLNSRR40W, 230 V, 400-690 V, 50/60 HZ, 1470 RPM, COS 0.83, CL:F, IP:55, IM: B5/FAN (IMP

електромагнетни моторни Тип: SM160M4LL / Таг Не: 88VG1.2, GT16,17

23110420

мотор

Fan impeller for SM160M4LLNSRR40W230V

коло на вентилаторот

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ