logo

Продажба на Alowag AG во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Alowag AG со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Alowag AG

MAGNETGEKUPPELTE PERIPHERALPUMPEN MODELL PTM 2,5 X 8 PP

Оперативни податоци: Медиум: 2% NaOH . Специфична тежина: 1010 kg / m3 Вискозитет: 2CP Температура: 10 ... 40 ° C Проток: 53 л / мин висина на испорака: 30 m Доза: 2 m Материјали: Куќиште на пумпа: полипропилен Работно коло: PVDF керамички вратило Лежишта: PTFEC Влеча прстени: PTFEC Домување печат О-прстени EPDM врски: Всисување: прирабница DN 25, PN 10 Празнење: прирабница DN 25, PN 10 Домување се исцеди преку дијафрагмата вентил PP, Тефлонски мембрани, DN 15 диск: AC мотор IE2, 230/400 V, 50 Hz, IP 55, 3 kW, 2900 min-1 со PTC за оперативни боја: сина боја RAL 5007

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ