logo

Продажба на Alpha [Wittenstein] во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Alpha [Wittenstein] со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

Техничка спецификација:

Alpha [Wittenstein] online catalog alpha-advanced-line-de.pdf

производи од марката Alpha [Wittenstein]

10012179

alphira 080-1 Ratio:10

10026219

LP120S-MF2-25-1I1 / Уни мотор 95UMB200CACAA

10026299

LP120F-MF2-50-1I1 / мотор

220 C

LED DISPLAY

580 D CH:414 ID:D1.10010110

ДАЛЕЧИНСКИ

580 D+1

крик контрола

580D WITH HANDHELD

ДАЛЕЧИНСКИ

6159351050-77

Алфа D5: Индикатор на вртежниот момент во панел-дизајн со Интегриран статички Трансдуцерот за сите Одвртувачи со исклучување и мерење на клучните освен динамика и влијанието клучеви

A06B-6110-H055

НАПОЈУВАЊЕ

A4008-3S 433 MHZ

radio control

Alpha 580C-1

radio controller

ALPHA 580F CH: 414; 433.900MHZ

Предавател за АЛФА 580F

ALPHA 580F CH: 422; 434.100MHZ

Предавател за АЛФА 580F

ALPHA NO 050-2,I 35

Réducteur ITEM:20056335,P/N.2943607 OMF.3/13

ALPHA-D1

START COUNTER, MOD: ALPHA-D1, PARTS FOR "ROSEMOUNT" MODEL 880 CO2 ANALYZER NON-DISPERSIVE INFRARED TYPE

ARTIKEL-NR. 6159351050-77 ALPHA D5

Индикатор на вртежен момент во панел-дизајн со Интегриран статички Трансдуцерот за сите Одвртувачи со исклучување и мерење на клучните освен динамика и влијанието клучеви. Вртежен момент мерен опсег 0,5-5 Nm Димензии: 180x106x70 mm

AWR75

ПАНЕЛ 0,5-0,75 CV

LK050-M01-1-111

редуктор

LP 070S-MF1-10-1D1-3S

REDUCTEUR LP 070S-MF1-10-1D1-3S LUBRIFICATION : FOR LIFTIME SN 2954758,S-10000811-F,

LP 090-M01-5

мотор редуктор

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ