logo

Продажба на Alpha-Tec во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Alpha-Tec со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Alpha-Tec

FOT-01-01-120

ПВЦ млазницата / ПВЦ ROBOT РЕЗЕРВНИ

FOT-01-01-121

NVH-млазницата / ПВЦ робот Резервни

FOT-01-01-220

NVH-млазницата / ПВЦ робот Резервни

FOT-01-01-221

NVH-млазницата / ПВЦ робот Резервни

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ