logo

Продажба на Alpha Technologies во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Alpha Technologies со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Alpha Technologies

230VAC/220VDC, 1.1KW

исправувачките модули

010-589-20

исправувач

CXRF 125Vdc 4400W

SINERGIA ТОВАР исправувач

7400233-A001

Управувач

XM3-622-CE-HP

непрекинато напојување

0180036-002

Управувач

0180057-001

паметна периферна

P/N: 010-623-20-040

Модул за исправување

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ