logo

Продажба на Alpha Wire во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Alpha Wire со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Alpha Wire

5855 WH005

Schaltdraht 22AWG 19/34 PTFE 100ft SPOOL WHT

5856 WH005

Schaltdraht 20AWG 19/32 PTFE 100ft SPOOL WHT

602-2840/7-100-01 MFR. #:2840/7 WH005

Уредих Жица 32AWG 30/07 тефлонски 100ft spool WHT

602-2840/7-100-02 MFR. #:2840/7 BK005

Уредих Жица 32AWG 30/07 тефлонски 100ft spool ЦРНА

602-2840/7-100-03 MFR. #:2840/7 RD005

HOOK-UP STRND 32AWG WHITE 100

602-2840/7-100-04 MFR. #:2840/7 GR005

HOOK-UP STRND 32AWG BLACK 100'

602-2840/7-100-05 MFR. #:2840/7 YL005

Уредих Жица 32AWG 30/07 тефлонски 100ft spool YELLOW

602-2840/7-100-08 MFR. #:2840/7 OR005

Уредих Жица 32AWG 30/07 тефлонски 100ft spool ORANGE

9174 BK001

AWM STYLE 1354 ROHS 2298 17:33

A5390/15C

with 15 cable

ALPHA 58904

Special cable,(High temperature <125C) 1bk,1ye,2rd,2vt,3bl,3br,4or,4gr,+gnye

ALPHA 58912

Special cable,(High temperature <125C) 1bk,1ye,2rd,2vt,3bl,3br,4or,4gr,5bk/wh,5wh/bk,6br/wh,6wh/br, 7rd/wh,7wh/rd,8or/wh,8wh/or,9ye/wh,9wh/ye,10gr/wh,10wh/gr, 11bl/wh,11wh/bl,12vt/wh,12wh/wt,+gnye, 12x(2x0.2)+0.2

ALPHA WIRE 3055 BK005

Single Conducter Cable – Black – 30 metre

ALPHA WIRE 3055 RD005

Single Conducter Cable – Red – 30 metre

AWM 2464 - not available

cable 24AWG VW-1 80degC 300V E77981 WONDERFUL-D CSA AWM I/II A FTI LL43774 -F-

CSA AWM II A/B 105C 300V FT1

cable (oil resistant)

REF 1174C

кабел

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ