logo

Продажба на Alphasense во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Alphasense со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Alphasense

A2-O2

Electrochemical sensor for oximeter BW GasAlert O2 Extreme.

H2S-B4

Sensor

NO2-B4

сензор

O3-B4

сензор

PID-AH

сензор

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ