logo

Продажба на Alpo Calcar во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Alpo Calcar со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Alpo Calcar

16-20X20 (6093 N-01 001 6093 N 01-1508)

синтерувани Буш

16-20X25 (6094 N-01 001 6094 N01-1520)

синтерувани Буш

CT 28X33X28

Имајќи Alpo CALCAR CT 28x33x28 (намалување во должина 20 mm.)

H4608-01

pad sintered bronze

PX

material bronze, Ø ext = Ø 16 mm, Ø int = Ø 10 mm, length 30 mm

PX, SINT-A51 20F7 / 24S7 X 20JS13

Sintered Slid Bearing, Size :- ID Ø20mm X OD Ø24mm X 20mm Length, MTL :- Sintered Bronze

SB162020-F01

Sinterbronze Sint-A50 16F7 / 20s7 x 20 - 24 x 2 ölgetränkt ISO VG68

SB162020-F01

SB162020-F01Sinterbronze Sint-A50 16F7 / 20s7 x 20 - 24 x 2ölgetränkt ISO VG68

SINTERBRONZE SINT-A51 16E7 / 20R7 X 20 - 24 X 3

Bronze washers with collar diameter 16 in bore x 20 and in outer x 24 x 20

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ