logo

Продажба на Alre во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Alre со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Alre

3901699 (ALRE KR 80.006-8 TR)

thermostat control,50 ... 130 degrees C / - 6k IP43 T80 15 (8) A 250V 50/60 Hz H-6

ALRE JTF-1 2875379

FROST THERMOSTAT

EKFM2/2-10/100,

температурен сензор

FF-K2RH

Грип Сензор на влажност

P/N: H5309098 Type: JDL-111

Прекинувач за диференцијален притисок

JSF-1E / 3901699

flow monitor

JSL-20

LUFTSROMWACHER

H5309136 (JDL-115)

Диференцијален притисок прекинувач

P/N: C1850506 Type: KR 85.406-2

Двоен термостат

P/N: D4780041 Type: ETR 78.005

Диференцијална температура контролер

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ