logo

Продажба на Altmayer во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Altmayer со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Altmayer

VALVE G1" 8 BAR

FILTER AIR TANK safety valve Opening pressure of 8 bar

VEP 508 AIRDOS # C98043-003/04 24 VDC

DIAPHRAGM VALVE AIRDOS MEMBRANE VALVE with ROUND FALANGE VEP 508 G1" 24 VDC R&I FLOW SHEET# C98043-003/04

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ