logo

Продажба на Altronic во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Altronic со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Altronic

691118-4

магнетен сензор

291001

Палење калем, црна

315960-RK

repair kit,hall effect

4P-8904SERI

Altronic-III единица 8-цилиндричен за CAT 3408

591 007

Интегрален калем 1 "-20

591014-2

Сала ефект пикап, 2,50 "

593060-30

Type: Primary Lead Assembly

593069-30

Калем примарен кабел, оклопени серпентина

593120-5

АДАПТЕР, свеќичка

791-050-20

SPEED TIMING SENSOR,RATING 30V MAX

791902-2

display module

791950-16

Процесорот 95-единица, 16-излез

791955-16

Ignition Module

8A23H-GO (4P-8904)

Единица, 8-цилиндричен

SWING II

pinion

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ