logo

Продажба на Alwitco Allied Witan во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Alwitco Allied Witan со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Alwitco Allied Witan

(44AW56M10) FOR PN:RG-000176/1624595741

MUFFLER: PURGE SILENCER , 1 INCH NPT X 8 INCH LONG,NEEDED FOR FUNIWA &N.APOI AIR DRYERS OLD PNEUMATECH

0319010

muffler

M15-0111015

Ауфон за издувни гасови од воздухот

44AW56 X 07

 Воздух фен пригушувач Големина на поврзување: ¾ "Машки NPT

44AW56 X12

Воздух фен пригушувач Големина на мрежа: 1 ¼, Машки NPT

B10-0121010

издувните шумозаглушител

ATOMUFFLER 44AW56 MODEL 12

Домување со придушувач (јадро на хартија)

ATOMUFFLER 44AW56 SIZE/TYPE SILE 1 1/2" (C)SPIR

SILENCER FOR AIR DRYER SYSTEM, (ATLAS COPCO CODE) SILE 1 1/2"

B15-0121015

Придушувач на воздухот за издувни гасови

D10-0324010

СОВЕТНИОТ МУФЕР

D10-0374010

(Damper Muffler 1“-NPT,Alwitco)

D15

1 1/2 "

M-05

atomuffler

M10-0111010

(Воздух издувните пригушувач 1 "-NPT, Alwitco)

M15

пригушувач 0111015

M07-0111007

Atomueffler Серија

P10-600-0316010

VALVE SILENCER

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ