logo

Продажба на Alzmetall во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Alzmetall со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Alzmetall

1507N ALZTRONIC 14

drilling machine

1781 60 1041

детекцијата на брзина За време на собранието треба да се монтира во брзината на земјата мерење 2 мм.

178178

GLEICHSTROMMOTOR G30.1, 15V.

1802-70-014

СЕ ЗА ИСЧИТУВАЊЕ AR: 01781160

3114N AX 4/SV

ALZMETAL-SAULENBOHRMASCHINE AX 4/SV Lackierung: DD-Strukturlack RAL 7035/7016/9006 grau Abnahme: Werknorm WN 80003 Vorschub: s= 0.10 + 0.30 mm/U Spindel: Kurzspindel MK 4 Spindeldrehzahlen: 70-1200 min-1 Betriebsspannung: 400 Volt / 50 Hz Schutzart: IP 54 Antriebsmotor: 750/1500 min-1. 1,8/2.9 KW

333757

drill

344.242 (2521-86-002)

(ЗАШТИТА еластични)

556274

VERSTELLSCHEIBE (REGELSCHEIBENSATZ AUF ANTRIEBSMOTOR) 1802-21-037

AX 3/SV

drill press

MSA-322

XC владетел MM 770

RFT 3/6

a drill

X-EKS.KUGEL SCHRUABE + MUTTER

Топката завртка ФОТОГРАФИИ: 1449506501 Ореви РЕФ 0446831 2521-55-016

R-1400

радијална бормашина

375386

Појас за модел: AB40 / HST P / N: 178178

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ