logo

Продажба на Amadori во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Amadori со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Amadori

CUS 0977

трансформатор прелиминарните вредности должина 155 мм ширина 130mm Heigth 140mm

OAT0400402392

transformer

SFM003000093

Еднофазен трансформатор

CFM006302218

Еднофазен трансформатор

CFM001K04713

Еднофазен трансформатор

CFM002K51837

Еднофазен трансформатор

FFM00160CC15

Еднофазен трансформатор

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ