logo

Продажба на Amarillo Gear во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Amarillo Gear со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Amarillo Gear

200-1311

Спирален опрема СЕТ

33018 

НАФТА SLINGER ПЛОЧА

33028

OUTPUT SHAFT

3361.4

SHAFT VERTICAL HOLLOW

3392

SHAFT HORIZONTAL

450-1311

НАД GEAR spacer INTERM.SHAFT

451.

SHAFT UNDER GEAR SPACER VERTICAL

451-1311  

МЕЃУ GEAR spacer INTERM. вратило

452-1311

ПОДОЛУ GEAR spacer излез вратило

453-1311

ПОДОЛУ GEAR spacer INTERM.SHAFT

500-1311 

HORIZENTAL вратило

550-1311

HORIZENTAL spacer ВНАТРЕШНА

600-110

Bearing Vertical Upper F/Gear Box Single Reduction Model 110 S/N 142454

601-110

Bearing, Vertical Lower F/Gear Box Single Reduction Model 110 S/N 142454

603-110

Bearing Horizontal inner For / Gear Box Single Reduction Model 110 S/N 142454

815-1311

Вертикални ПЕЧАТ СЕТ

GC 1311

ЗАТНУВАЧ СЕТ

826-1311

BRG., Шим INTERM.SHAFT

912-1311

GEAR клуч (излез вратило)

B1 29430

Лежиште: нафрли

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ