logo

Продажба на Ambac во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Ambac со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Ambac

BE 60-4

Max Strength: 720 Weight Pounds, Max. Fliehkraft: 720 Kp, D.Mot

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ