logo

Продажба на Amdp во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Amdp со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Amdp

7820-46FSCX10

RODEUSE ELECTRIQUE ЕЛЕКТРИЧЕН TIP DRESSER ЕДИНИЦА нето цена: 1688,98 € Единица тежина: 45 кг Царинскиот закон: 847989970

FP20-400-400-6

STRAWBERRY FULL КОМПЛЕТНА

FPC18-D14P8R40

Cutter assembly for electrode dressing machine

FPC20-112-112

STRAWBERRY FULL карбид сечила

LP20-D16-FG-GB

Две страна вметнете Д3-D3

LP20-D20-FG-GB

Две страна вметнете D6-D6

LPC18-D14P8R40

Замена сет сечилото

LPC20-926-926-BR

Игра 2 РЕЗЕРВНИ BLADES-банка BREAK

MD2-NUM1

Fräseinsatz

MD2-NUM18

Fräseinsatz

MD2-NUM20

Fräseinsatz

MD2-NUM21

Fräseinsatz

MD2-NUM3

Fräseinsatz

MD2-NUM54

Fräseinsatz

AEM20R0800GX10

Мотори Abate 0800mm Rodoz група

FPC20-057-061

Целосно карбид мелење глава

LPC20-057-061

карбид Блејд

FPC18-D12P8R40

Целосно карбид мелење машина

LPC20-019-019

ЗАМЕНА BLADES

LPC20-400-6-40

ЗАМЕНА BLADES

8039-E-SP

Рачен пневматски острилка електрода

FP20-400-6-40

AUTO. Фреза ГМ

AEM47R1000PNX10-L

Електрода мелење машина

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ