logo

Продажба на American Fibertek во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на American Fibertek со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката American Fibertek

99135-4//

OPTICAL FILTER AMP

MR-10-12VDC

GLASFASEREMPFÄNGER BILD MODUL

MR-1300-137.

VIDEO/RS232 MODULE-RX

MR-913C

GLASFASER-VIDEO-EMPFÄNGER

MT-1

GLASFASERSENDER VIDEO BNC

MT-10-12VDC.

GLASFASERSENDER VIDEO MODUL

MT-109

LWL-SENDER MIT KONTAKT

MT-913C

GLASFASER-VIDEO-SENDER 24 VAC

MT-915C

GLASFASER-VIDEOSENDER 24 VAC

MTM-1485

Video / RS485 Data, 850/1300nm, 12dB

MTM-1485-2F8 / MRM-1485-2F8

Предавател-приемник

PS-PM10

STROMVERSORGUNG FÜR MM232

RR-05C

AUDIO RACK CARD 850 NM

RR-10

GLASFASER-EMPFÄNGER-VIDEO

RR-109

LWL-EMPFÄNGER

RR20

GLASFASER 2-F. EMPFÄNGER 24VAC

RR-480

GLASFASERMODUL RS232 EMPFÄN-

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ