logo

Продажба на American Pow Conv APC во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на American Pow Conv APC со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката American Pow Conv APC

APC SMART-UPS 3000VA

APC Smart-UPS 3000VA USB & Сериски 230V

APC-AP9630

UPS-от на управување со мрежата картичка 2

DSK 202

вози страна оптоварување ќелија

SERVICE SIDE LOAD CELL DSK 203

заврши со игла и кабел (5m.)

SUA3000RM2U

APC Smart-UPS 3000VA USB & Сериски РМ 2U 230V> Промо до 31-12-2009 <

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ