logo

Продажба на Ameridrives Couplings во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Ameridrives Couplings со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Ameridrives Couplings

DXW TDIC 192

Фан FDF Тип DXW TDIC 192 за спојување тип Ф 204 / DWG N ° MA-213.439     1 заврши за спојување     Материјали N ° 4 + 5 + 6 + 7 + 8 + 9

DXW TDIC 246

На вентилаторот IDF за спојување тип Ф 205 / DWG N ° MA-213.440     1 комплетен couplingItems N ° 3 + 4 + 5 + 6 + 7 + 8

DXW TSIC 177

На вентилаторот PAF за спојување тип Ф 203,5 / DWG N ° MA-213.438     1 заврши за спојување Материјали N ° 4 + 5 + 6 + 7 + 8 + 9

435328-001

изолација

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ