logo

Продажба на Ametric во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Ametric со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Ametric

20-24X20

Имајќи, ракав имајќи

20-25X25

Имајќи, ракав имајќи

35-40X30

Имајќи, ракав имајќи

PG 2026764

DIN471, PART NO. A20,

PG 3615654

PART NO. PL M 5

R22/26

BUSH лежишта R22 / 26 AMETRIC

POLY-V 50 J 2489

KAYIS V 116MMWx2489MML 50RIBS POLY

1 032 SPZ 1287

Клин METRIC V-појас

DIN 6885 C45K A 6x6x40

КЛУЧНИ 6X6X40MM ROUND завршува на STL

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ