logo

Продажба на Amf во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Amf со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Amf

2599 07

VALVE TRAPEZOIDAL THREADED SPINDLE WITH FLANGE

2599 08

Запечатување на лице тип А

2599-05

Плоча притисок

327908, 6951KP

Schwenkspanner Bestellnummer: 327908

6363-16-079

Агол заградата, во три реда, ред бр 89086

6363-16-093-1

Конзола, без позиционирање, ред бр 76083

6830 GROßE 3 / 93039

Horizontal acting toggle clamp

94334

push-pull вклучите стеги

6844NI

Push-pull конектор елемент / краток

6951 KN-22-21

ХИДРАУЛИЧНА менгеме

81513

M20 Класа 8,8 Комплетна должина: 200mm (Б1): 27mm, (Б2): 122MM, DIN6379

81521

 M20 Класа 8,8 Комплетна должина: 250mm (Б1): 27mm, (Б2): 160mm, DIN6379

81570

M24 Класа 8,8 Комплетна должина: 160mm, (Б1): 35mm, (B2): 100mm, DIN6379

81596

M24 Класа 8,8 Комплетна должина: 250mm (Б1): 35mm, (Б2): 160mm, DIN6379

82453 DIN 6330B-M24

висок мајка

82479

Hex Nut / DIN 6330B-M30 THICKNESS

82925

PUL / DIN 6340-M30

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ