logo

Продажба на Amiad во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Amiad со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Amiad

3"

филтер за вода

AES1L0.08F.003

нерѓосувачки

CES1.A00.0050

WEAVEWIRE SCREEN 50 Микрон

81-41-4300-3040 neue Artikelnummer 770104-000089

Хидраулични печат AM-07

81-41-4300-0010 neue Artikelnummer 770104-000068

Flushing комора печат AM-01

81-41-4300-0011 neue Artikelnummer 770104-000069

Хидрауличен печат AM-02

81-41-4300-3001 neue Artikelnummer 770104-000080

Хидраулични печат AM-05

51-5000-6001 neue Artikelnummer 710103-002095

Екран за центрирање на прстен (SAF-3000)

770104-000069

ХИДР.ПЕНЕ

770104-000080

ХИДР.ПЕНЕ

710103-002095

ЕКРАН SAF-3000 AC F / ЦЕНТЕРИРАЕ Прстен

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ