logo

Продажба на Amisco во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Amisco со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Amisco

FES15S1C2A4BNMAM

15mm пилот вентил

24VAC 3VA

3/2 nc 10bar

3/2 NC 10BAR

пилот вентил

3/2 NC (FES15D1C2A4BVOFM)

15мм пневматски контролен вентил

3009MA220W2

Екс m 220V AC ATEX

3009MA220W210 220VAC

Пневматски Калем експлозија доказ, 10m кабел

FES3009MD024W305

Електромагнет

38220-02402

selenoid valve

EVI 7/9 110VAC

Магнетни 22mm намотка

38220-12016(EV1 7/9 )

110VAC 8,5VA ПНЕВМАТИЧНИ НАМОТКАТА

534047

Seal plate

5P/13 10W 24V DC

електромагнетниот вентил

615489P1 BA2

бобина

COIL# 38220-02406

(8-22MM,24VDC,6.5WATT,SP coil)

coil for EVI 7/9

coil for magnetic valve

EV(MINF 532)

SOL.VALVE MAKE AVS COIL 24VDC

EV1 7/9 110VAC - 5VA

пневматски бобина

EV1 7/9 220 VAC 9MM

PNEUMATIC VALVE COIL

EV15P/13

24 V AC Електромагнетниот вентил калем

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ