logo

Продажба на AMK во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на AMK со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката AMK

AMKASYN AW 1.3/2.6 oem

SERVO INVERTER INPUT VOLTAGE: 540~650VDC OUT PUT 3X350VAC 0….800HZ Power: 1.3KVA Current: 3X2.15A

AN-20F

Power Module

AZ20

Central Module

AZ-PS4 OEM!!

Control Card

AZ-R02 oem

Control Card

DH13-100-4-IOF

мотор, P: 15 kW М: 95 Nm U: 350 V I: 34 A fL: 50 Hz Кодер: 1000K P./Rev. n / Nmax:. 1500/5000 R / мин.

DH22-220-6-A00 oem

motor, power is 11kW, encoder 100 p/rev, speed 580/4000 rpm

DV10-22-4-I80

SERVO MOTOR

DV4-1-4 A00 KD NR:05203690

motor (P=0/32 kw M = 0/8 Nm I = 1/2 A V = 350V)

DV7-12-4 IOF-3000 OEM!!

7000 .DV7124IOF3000 АМК AMKASYN ХРАНА МОТОРНИ

DV7-12-4-IBF

Servomotor

DV7-224I0F

Servo motor with terminal box

DV7-22-4-IBF-3000

7000 .DV7224IBF3000 АМК DYNASYN ХРАНА МОТОРНИ

DW10-20-4-ROW

10 KW SR NO.D528MD 0926-2075921 KD NR:010961 U:350 V 22 A ENCODER 128 P/REV N:5000/6000 RPM

KW-R06

Control card

PL30/3

Кабел доживеал, рамен дел, 30x3mm галванизиран челик, 6.5x32 перфорации Должина: 600 mm

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ