logo

Продажба на Ammeraal Beltech во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Ammeraal Beltech со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Ammeraal Beltech

13-13699

Ammeraal Beltech Тип на подвижна лента Ropanyl ЕМ 6/2 00 + 02 М2 бела КАКО ФГ Член бр. 577951 Должина [мм]: 50.000 Ширина [mm]: 80 ТБ отворени

14-04278

Ropanyl EM 4/1 00+03 petrol M1 AS FG Artikel Nr. 579639 Länge [mm]: 3.630 Breite [mm]: 390

392 9238

Појас Транспортни бенд, 120 * 23000 ПВЦ FOLD BELT

571460

Silam ESF 12/3 01+01 PU red AS Length 3070 x width 854 mm Open piece

573230

Подвижна лента Flexam EX 10/2 0 + 10 црни како FR, должина [мм]: 24,060 Ширина [mm]: 400

EM 4/1 00+02 WHITE FG

brenda width 2000mm ,length 1000m

EM 6/2 00+00 (PU)

Ropanol EM 6/2 00 + 00 (PU) тра. КАКО ФГ Член бр. 511835N Должина [mm]: 8,650 Ширина [mm]: 860 Прст заеднички, нивоа, 50x20, 90 °

EM 8/2 0+05

Flexam petrol AS FG Artikel Nr. 559037 Länge [mm]: 54.000 Breite [mm]: 250

EM 8/2 00+00 PU

Вајс КАКО ФГ 2 LeGiga Lautseitig Ropanol ПР impragnierung (Не може да се доставува)

EM 8/2 00+P7

Појас / 120 x 7100 mm - G003 На G003 механички преси Шулер Ropanyl

EM 8/20+06 KAYNAKLANMIS

I Flexair ширина: 250mm, должина: 54000mm, дебелина 2mm

FLEXAM EM 10/2 0+A42 ART.NO.576942

Transportband L = 3180mm; B = 1080mm

FLEXAM EM 5/1 0+01 WEIß AS

Должина [mm]: 11,590 Ширина [mm]: 965 Прст врска 80x20, 90 °

FLEXAM EM 8/2 0+04 GRUN AS FG

Должина [mm]: 3.800 Ширина [mm]: 870 Прст заеднички, нивоа, 50x20, 90 °

Gear Z38

Gear Z38 for M-SNB-3 K300

GG E15.30 RFQ GRAU/BLAU ARTIKEL NR. 54657

infinite, ie . glued L - 8800mm,B - 100 mm

M-SNB-3 K300

CONVEYOR BELT,458 width

ROPANYL EM 4/1 00+02 WHITE FG

Озел BRANDAEN / Ширина: 2000mm Ланге: 1000M

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ