logo

Продажба на Amo во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Amo со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Amo

3999999 WMKA-20100.211-0256-2-2

Outside scan, 12-bit, 2.4khz (12bit) 1 analog dividing factor, 2m cable length, FANUC connector)

LMKF-131.3-0-1-20

Encoder heads for non-contact incremental measuring systems

MHS-211.14-8

HEAD, ТИП НА СКЕНИРАЊЕ.

WMKA-20100.114-0360-0,3-07

Сензор, ТИП МЕРЕЊЕ

WMK-202.A-0256-1,5-06 - OEM

мерење на главата

WMR-100-0256-01 oem

CODER IFINCREMENTAL ТИП: WMR-100 10`M RESOL.256N ФОРМА ЦИЛИНДЕР PT.LIRE ПОЗИЦИЈА ПРОМЕНИ

PMK-01-V-01-01

кодер

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ