logo

Продажба на Amot во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Amot со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Amot

1096X110-SPR

За Amot Термостатски вентил дизајн Б

1672E1F1-AA

Amot среден притисок чувствување вентил тип 1672E1F1 Опсег 1: 0.35-2.1bar паѓа (5-30 ПСИ) 0,35-2,3 бар се зголемува (8-33 ПСИ) Навој NPT; Материјал на мембраната; нитрилна

2 1/2BOBF07511-00-AA

Amot 3-начин Термостатски вентил Тип Б

2 1/2BOCB11001-F2-AA

TEMPERATURE CONTROL VALVE, TEMPERATURE CONTROL: 43 SERIAL NO .: B638211-1

2230C120E096CNAA

Инсталација Порт Тема: 1/2 "ПНП, 1/4" ПНП Печат Материјал: Viton Матични продолжување должина 1 3/8 "(34,9mm) Опсег на температура Е: 85-100 degrease Celsium Поставени на 96 degrease Celsium калибриран за употреба без топлинска и

2433X075

thermostatic valve model BR/ BM

2433X095

For Amot Thermostatic valve model BR/BM Note: Amot model 6BRDC09507-00-AA comprises 9 off element tyoe 2433X095. We recommend to replace all 9 elements. Thermostatic element 2433X095 regulating temperature: 35 C (29-41 C)

26101AIN-AA

1/4 NPTF, СС, 3/2 WAY, затворен, 24 VDC

2BCSJ11001-00-AA

THERMOSTATIC VALVE; 3 WAY , TEMPERATURE SETTINGS OF 55 F 240 F

2BFCB11001-00-AA

TEMPERATURE CONTROL VALVE,TEMPERATURE CONTROL: 43 SERIAL NO .: E26363

2BRCB 17007 – OO-AA

3-насочен термостатски вентил Тип Б

2BRRC075-07-00-AA

3 - Way, temperature valve type "B"

3BRCC09507-OO-AA

(LT Amot model B Thermostatic valve,Set:35 C /95 F)

4057D022H1-AA

3-насочен пилот вентил код: 4057D022H1 тип на CD Операција: Прирачник повлечете / воздушен притисок-прирачник враќање Заврши: Gulfproofed Тема: NPT Печат материјал: Viton Spool код: стандард

4057D083K2-AA

pneumatic valve

4110B3320F-AA

Amot превисоки чувствување Вентил Тип 4110

4140ER1E00CE2-AEQ

TEMPERATURE SWITCH ORDERING CODE: 4140ER1E00CE2-FJ-AAL. TYPE: DUAL STEP TEMPERATURE. HIGH VIBRATION/SHOCK RESISTANCE 14GAT 100HZ. FINISHING: STANDARD. CONDUIT THREAD: PG 13.5. STEM LENGTH: 80 MM. STEM ADAPTOR: THERMOWELL 1/2" BSPPL. TEMPERATURE RANGE: 49-71 °C.

4140ER1E00CE2-EE

AMOT Dual step temperature switch Type 4140E Microswitch Type R Cable connection PG 13,5 Temperature stem 80mm with connection thread 1/2" BSPPI Temperature range 2: 49-71 °C

41773X006

Вентил bodz комплет услуги, нитрилна

41773X006 6GED/GPD

For Amot 3-Way valve Type 6GED/GPD

46342X201

печат комплет

46342X604

For AMOT Thermostatic valve type 6BM/BR Service kit consisting of: 9X O-Ring 1183 9X O-Ring 358 1X Housting gasket 47733 for valve built until end 2010 9X O-Ring 761 als housing gasket for valve built after 2010

47581L001

Цврста состојба реле

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ