logo

Продажба на Amphenol во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Amphenol со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Amphenol

000-46650-51RFX

BNC terminator 50 ohm

097-3101A-22-14P

KUPPLUNGSSTECKER 19POL. галвански кадмиумизирани

097-3101A-22-14S

KUPPLUNGSDOSE 19POL. CADMIERT

097-3101A-22-14S-946

KUPPLUNGSDOSE 19 POL. BLACK RoHS согласност

097-3106A-22-14P-946

Plug, 19 POL. BLACK RoHS согласност

097-3108B 28-21P

 MS кружни конектори

101-00708-64

CONN SD/MMC 9PIN PCB GOLD FLASH

112116

straight plug BNC – male

112144

straight plug BNC – female

112445

Female to Female BNC to BNC converter 50ohm

112447

Male to Male BNC to BNC converter 50ohm

112667

Female to Male BNC to BNC converter 50ohm

132116

straight plug SMA – female

132168

Male to Male SMA to SMA converter 50ohm

132169

Female to Female SMA to SMA converter 50ohm

132171

Female to Male SMA to SMA converter 50ohm

1330-2-P1

KAPPE Stecker 12-polig

1332-M-212-MZ

STECKER 12-polig

191-2815-010

RIBBON CABLE, 1MM, 10WAY, 30.5M

191-2815-016

RIBBON CABLE, 1 MM,16 WAY, 30,5 M

19701

 Пливачки прекинувач / IP68; 100M, 16 (4) AMP. , 250V; кабел ќе биде 3 метри /

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ