logo

Продажба на Amra SpA во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Amra SpA со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Amra SpA

08/3747

relay

08/6455

relay

10/4104

relay

110VDC 6.6/11.5KV

Auxiliary Relay ,Type : OKS, DRAW OUT PART 6.6/11.5KV Switch Gear

4594-0D-02/B

Релеи TMS2E 24V- (16,8 ÷ 32) (H-J)

4594-0D-22/B

Релеи TMS2R 24V- (16,8 ÷ 32) (J-L)

4800-0D-02/3

Релеи Pok 24V- (16 ÷ 32) (J)

4820-0D-02/1

Релеи BIPOK 24V- (16 ÷ 32) (K-L) 6

OKSCD P2 24V

AMRA 11/326 16 PINS relay

PAIR080

Фронт приклучоци конектори

PAIR080

Фронт приклучоци конектори

PAIR160

Фронт приклучоци конектори

PAIR160

Фронт приклучоци конектори

PAIR160/ RL-4

RTE-T4 FRONT ПРИКЛУЧОК ПРИКЛУЧОЦИ

ZR30-4178-00

coaxial switch ZR30-4178-00 24VDC

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ