logo

Продажба на Amti во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Amti со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Amti

FS6

Ако кабелот за прв пат и доби miniamp задолжителни!

KABEL

1 Endleiste a 3340 mm mit 8k2 Ohm + 350 mm Kabel AOS links

MINIAMP

да се користи следната FS6

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ