logo

Продажба на Analog Devices во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Analog Devices со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Analog Devices

3B46-01

Изолиран климатик за сигнал

3B49-01

Input converter

7B39-01

Изолиран процес тековната излез

AD620SQ/883B

AMPLIFIRE

AD7390ANZ

integrated

AD7982BRMZ

ADC Integrated

AD8033ARZ

OPAMP, FAST_FET, SMD, SOIC8

AD9552BCPZ

Osc. Freq. Up Conv.

ADCLK944BCPZ-R2

Integrated Buffer

ADIS16209CCCZ

accelerometer

ADIS16265BCCZ

Programmable Digital Analog Devices Inc. Gyroscopes RoHS: Compliant through Exemption ECCN: 7A994 / US HTS: 8542390000

ADIS16334BMLZ

(Gyroskope 6 степен на слобода Инертен сензор )

ADIS16362BMLZ

(Gyroskope 6 степен на слобода Инертен сензор)

ADIS16364BMLZ

(Gyroskope Hi Прец Три-оска Инертен сензор)

ADIS16365BMLZ

(Gyroskope 6 степен на слобода Инертен сензор)

ADIS16367BMLZ

(Gyroskope 6 степен на слобода Инертен сензор)

ADIS16375BMLZ

(Gyroskope Здраво на ефикасноста IMU)

ADIS16445AMLZ

(Жироскоп Компактен Прец 6 Vos слобода IMU)

ADIS16485AMLZ

(Жироскоп 6 Deg на слобода MEMS инертен сензор)

ADSP-TS201SABP-060

TIGER SHARC Пакет: носачот (44), силициум Ревизија 2.0

ADXL312ACPZ

accelerometer

ADXL362BCCZ-R2

accelerometer

ADXRS453BRGZ

Digital Output Analog Devices Inc. Gyroscopes RoHS: Compliant through Exemption ECCN: 7A994 / US HTS: 8542390000

EVAL-ADUC847QSZ

развој на системот ADuC847 quickstart

HMC194MS8E

SPDT Hi Isolation Switch SMT, DC - 3 GHz

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ