logo

Продажба на Analytic Jena во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Analytic Jena со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Analytic Jena

848-1808-0505

инструмент; Цел број: 848-1808-0505 BioShake XP (Европа кабел за напојување) адаптер; Порачајте не; 848-1808-1061 адаптер - 24 × 2,0 ml цевки и 15 × 0.5 ml цевки

848-1808-1041

Микроплоча адаптер - 96 и стандард PCR плоча

848-1808-1061

Адаптер - 24 x 2,0 ml и 15 x 0.5 ml цевки

848-1808-1064

Адаптер - 96 x 0,2 ml цевки

MULTI EA 3100/7-191/H

Види за хлор модул електронски Контрол картичка со засилувач

SPEKOL 1300

Single beam spectrophotometer 190 - 1100nm

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ