logo

Продажба на Anderol во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Anderol со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Anderol

27-35LB=2U

(Grease Synthetic,35LB)

27-6-5LB=2U

(Grease Synthetic 6,5LB)

27CTG=2U

Grease

ANDEROL 496

Hydrauliköl Anderol 496 Fass a)208l Kompressor

BV1013

Воздушна пумпа масло / ANDEROL RCF-E96N / ANDEROLBV / BV1013 / 1 залепи = 1 Fass = 18 kg = 20 LT

MIL-G-23827 Type I

Royco 27 , Grease

ROYCO 885

bottle of 0,500 ml

555-1QT-2U

Турбина МОТОРНО МАСЛО

Anderol 1255 ( 20l )

лубрикант

ANDEROL 2100 HTCL (0003820399)

синтетички лубрикант со висока температура

ANDEROL555-1L

Масло за пумпи пред вакуум

ANDEROL 3057M

СИНТЕТСКИ КОМПРЕСОР ОИл

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ