logo

Продажба на Animatics во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Animatics со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Animatics

SM‎23165‎DT OR

Motor,NO LOAD SPEED ‎52‎,‎00 ‎RPM,PEAK TORQUE ‎0‎.‎84 ‎NM,‎POWER ‎204‎W,CONTINUOUS TORQUE ‎0‎.‎52 ‎NM ,ENCODER RESOLUTION ‎4000 COUNTS‎/‎REV

SM34165D

NO LOAD SPEED 31,00 RPM,PEAK TORQUE 1.60 NM,POWER 235W, CONTINUOUS TORQUE 1.09 NM

SM‎34165‎D OR

motor, ‎NO LOAD SPEED ‎31‎,‎00 ‎RPM,PEAK TORQUE ‎1‎.‎60 ‎NM ,POWER ‎235‎W ,CONTINUOUS TORQUE ‎1‎.‎09 ‎NM,ENCODER RESOLUTION ‎8000 COUNTS‎/‎REV

SM34305D

Smart Motor with DeviceNet and CANopen feature and standard accessories

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ