logo

Продажба на Ankarsrum во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Ankarsrum со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Ankarsrum

KSV 5035/603

DC мотор

KSV 5035/388

мотор

KSV 5035/558

motor with tachometer

KSV 5035/649

24VDC мотор

KSV 5035/649

Мотор

KSV5035/701

motor power: 24 V DS

KSV 5035/703

Мотори со засилена струја

KSV 5035/771

DC motor, specification optical tacho

KSV 4030/221

мотор

KSV5035/752

Gearbox/Motor

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ