logo

Продажба на Antech во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Antech со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Antech

CLS-DS 10L/10B

мерни пумпи

310 177 14

Компресија инјектор комплет 4x6 топка

LARA-APS 2L/10B

дозирање пумпа

LARA-A 10L/5B

мерни пумпи

CLS-A 10L/10B

10 Lt./ 10 bar аналоген Dozage пумпа

CLS-A 20L/5B

20 Lt./ 5 бари аналоген Dozage пумпа

LARA APS 10L/5B

дозирање пумпа

A 5L /5BV220

ДОЗИРАЊЕ пумпа нано-A 5L - 5 барови

DP LARA-DMS 2L/10B

dousing пумпа

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ