logo

Продажба на Anvil International во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Anvil International со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Anvil International

(FIG. 137) 2 – 5/8 X 8

(Цинк обложен со LT U-Болт мерења се: 5 / 8-11 x 8 ¾ "внатре ширина x 11 7/16" внатре во должина x 3 ¾ "должина на навој)

(FIG. 137) 8 – 3/8 X 1 ½

(Цинк обложен со LT U-Болт мерења се: 3 / 8-16 x 2 "внатре ширина x 4" внатре во должина x 2 Ѕ "должина на навој)

FP 7800

Gruvlok check valve

TYPE TRI-FLEX LOOP

diam: Ø 2’ : 1, Ø 4’ : 1,Ø 5’ : 1 -

FIG.146 1 1/4" L=1000

ПРОДОЛЖУВА навој прачка

SR-02

ARIABLE ПОДДРШКА SPRING

SR-01

ПРОМЕНЛИВИ ПОДДРШКА SPRING

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ