logo

Продажба на Apantac во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Apantac со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Apantac

DA-HDTV-SDI

for DVI-SDI Converter

LE16HD

multiviewer

LE32HD

multiviewer

DA-2HD

Пасивни 3G-SDI сплитер

HDMI-1x2-II

4K HDMI сплитер 1x2

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ