logo

Продажба на Apator во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Apator со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Apator

4G10- 66- U R014

Voltmeter switch ~ 4G10-66-U

92902118

Cam switches 4G10 / (1-Locked / 2-stop / 3 car / 4 startup (Run))

92902119

Cam switches 4G10 / (1-Manual 1/0-Automatic / Manual 2-2)

92902120

Cam switches 4G10 / (1-Stop / 2-car / 3 start (run))

92902121

Cam switches 4G10 / (1-Stop / 2 startup (Run) / 3-car)

Type 4G10

Commutator

Type 4G10 UR 014-1382-U

Commutator Local/Distance, (690V,I=16A)

4G10-69-U-S11-R014

CAM-прекинувач 1-2 со 4 група на 1NO + 1NC контакт, 10

4G10-77- U R 014

камери прекинувачи

4G16- 55- U R014

камери прекинувачи

M141781

ПУЛС ИЗДАВАЧ

ASW20N+A+A (Art.Nr.:63-811693-201)

Среден напон затворен UESP пренапон

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ