logo

Продажба на Apex Pneumatics во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Apex Pneumatics со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Apex Pneumatics

0054485099-ND

TIP XNT 1 MICRO 0.25mm

0054485299-ND

TIP XNT 1Ѕ MICRO 0.20mm

0054485499-ND

СОВЕТ XNT GW галеб ВИНГ 2mm

0054485599-ND

TIP XNT 4 длето 1.2mm

0054485699-ND

TIP XNT 6 длето 1.6mm

0054485999-ND

TIP XNT H длето 0.8mm

0054486299-ND

СОВЕТ XNT 1SC длето 0.4X0.15MM

10MM03

Кратко и стандардна должина

10MM11

ПРИКЛУЧОК АДАПТЕР ЛИНИЈА И РЕЗЕРВИ

10MM11-D

Стандардна должина, точка 6 и 12 POINT

10MM13

ПРИКЛУЧОК, малку, малку ИМАТЕЛИТЕ

10MM13-D

Кратко и стандардна должина

10MM15

ПРИКЛУЧОК, малку, малку ИМАТЕЛИТЕ

10MM15-D

Точка 6 и 12 POINT, стандардна должина

10MM21

Долго должина, точка 6 и 12 POINT

10MM23

Долг приклучок

10MM33

LONG и екстра долго ДОЛЖИНА

10MM43

Стандардна должина

10MM45

6 точка и точка 12, тенок ѕид, стандардна должина

11MM13

ПРИКЛУЧОК, малку, малку ИМАТЕЛИТЕ

12MM13

ПРИКЛУЧОК, малку, малку ИМАТЕЛИТЕ

13MM13

ПРИКЛУЧОК АДАПТЕР ЛИНИЈА И РЕЗЕРВИ

13MM13-D

Кратко и стандардна должина

13MM15

Точка 6 и 12 POINT, стандардна должина

13MM23

LONG и екстра долго ДОЛЖИНА

13MM25

ДРУГИТЕ

13MM33

LONG и екстра долго ДОЛЖИНА

13MM35

ПРИКЛУЧОК, малку, малку ИМАТЕЛИТЕ

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ