logo

Продажба на * Api Elmo во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на * Api Elmo со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката * Api Elmo

3HXD1000-112

Motor Medium

PSA130/6-90P-PMB4501(3000)

Серво мотор ELMO API (NO: 001 1039662610)

REF:PSA90/6-105P-LSS4500(3000)

Серво мотор ELMO API (NO: 001 1089662110)

NO:203.9972810.003

РОТАЦИОННИ МОТОРОТ

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ