logo

Продажба на Aplisens во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Aplisens со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Aplisens

316L/316SS

Capacitance Probe Type level Transmitters

ATLR.PT100.NI100

Temperature Convertor, 0-200 degree C,3.8mA Din Mounted

NEMA-4X (IP-66)

Level measurement of resin storage tank

PCE-28P

Sensor,nivel hidrostatic, 10.5-30 VDC; 4-20MA/4-20MA+HART

PEM-1000

електромагнетни мерач на проток

SGE-25 (SGE-25/0 mH2O/L=10m)

Хидростатички сонда, Мерен опсег: 0 ... 4mH2O Излезен сигнал: 4 ... 20 mA, Кабел со Kapilarleitung: L = 10m. Art.Nr. SGE-25/0 ... mH2O / L = 10m

SGE-25.SMAR

smart level probe

PCЕ-28

притисок предавател

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ